The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag (2024)

Table of Contents
The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag - Legutóbbi tartalom "Ne nyomd bele a feleségedet minden DC-s projektbe!" - érkezett a kritika James Gunn irányába, aki természetesen válaszolt is a támadásra Az Öngyilkos Osztag egyik főszereplője belebegtette, hogy egy nagyon nagy dolog van készülőben a DC-nél Lelepleződhetett James Gunn másik titkos DC-projektje, amely Az Öngyilkos Osztagnak nem arra a szereplőjére összpontosít, akire elsőre gondolnál James Gunn felfedte, hogy miért hagyta ki a Jokert Az Öngyilkos Osztagból A DC végre felfedte, hogy King Shark miért olyan, mintha félig ember lenne Minden, amit Az Öngyilkos Osztag hazai DVD/BD/UHD-megjelenéséről tudni érdemes! James Gunn elárulta, hogy eredetileg milyen befejezést szánt Az Öngyilkos Osztagnak, amit azért hagyott el, mert túl sötét lett volna James Gunn elárulta, melyik volt Az Öngyilkos Osztag legnehezebb felvétele: Nem egy olyan, amire alapból gondolnál! VIDEÓ: A levágott ujjat szopogató John Cena még Az Önygilkos Osztag bakiparádéjában is lenyúlja a show-t James Gunn szívesen megcsinálná Az Öngyilkos Osztag folytatását, habár az már nem "Az Öngyilkos Osztag 2." lenne, az ugyanis szerinte már el is készült VIDEÓ: Most ti is belenézhettek abba a hírhedt pillanatba, mikor John Cena egy ültő helyében megevett 36 empanadát Az Öngyilkos Osztag forgatásán Ez a halottnak hitt karakter bizony élve maradt Az Öngyilkos Osztag végén - és nem, nem Weasel Cukiság kimaxolva! A "Pöttyöst" játszó David Dastmalchian talált és örökbe fogadott egy macskát Az Öngyilkos Osztag forgatásán, aminek most saját Polka-Dot jelmeze van "Úgy nézel ki ebben, mintha összesz*rt volna egy rakás bohóc" - Íme, a filmben elhallgatott oka annak, hogy [SPOILER] a feláldozható csapatba került Az Öngyilkos Osztagban Margot Robbie TÉNYLEG megcsinálta azt a trükköt a lábával Az Öngyilkos Osztagban Sylvester Stallone egy magyar srác szellemes Cápa/Öngyilkos Osztag crossoverét osztotta meg Instagramon: Teljesen megérdemelten! James Gunnt nem érdekli, hogy Az Öngyilkos Osztagot milyen formában mutatták be: Szerinte a filmek amúgy se a mozi, hanem a tévé miatt maradnak fenn Már nem Az Öngyilkos Osztag a DCEU legjobb kritikákat kapott filmje James Gunn így magyarázta Az Öngyilkos Osztag feliratok utáni jeleneteit, és hogy mit jelenetnek a DCEU számára Az Öngyilkos Osztag-kisokos: Ezt jelenti(k) a feliratok utáni jelenet(ek) a filmben

The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag (1) The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag (2)

8.5

MEDIA

Kritika

8.5

Kiváló

A DCEU halott, de élvezi.

Zalaba Ferenc

The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag (4)

Bevezető

Óriási hype előzte meg James Gunn kirándulását a DCEU világába, de vajon megérdemelten rajongták körbe a filmjét?

The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag - Legutóbbi tartalom

Kommentek

"Ne nyomd bele a feleségedet minden DC-s projektbe!" - érkezett a kritika James Gunn irányába, aki természetesen válaszolt is a támadásra

Amióta James Gunn a DC Studios élére került (és a régi iránnyal szembemutató döntéseket hozott), megállás nélkül kapja a támadásokat a Twitteren...

Kommentek

Az Öngyilkos Osztag egyik főszereplője belebegtette, hogy egy nagyon nagy dolog van készülőben a DC-nél

A tavaly bemutatott Az Öngyilkos Osztaghoz már készült egy spinoff-sorozat, aminek érkezik majd a folytatása, de úgy tűnik, hogy nem csak Peacemakerrel találkozhatunk a közeljövőben. Persze a DC-ről van szó, szóval semmit sem lehet biztosra venni.

Kommentek

Lelepleződhetett James Gunn másik titkos DC-projektje, amely Az Öngyilkos Osztagnak nem arra a szereplőjére összpontosít, akire elsőre gondolnál

Tavaly debütált a DCEU-ban A galaxis őrzői-filmek rendezője, aki annyira élvezte Az Öngyilkos Osztag készítését, hogy spinoff-sorozatot is írt belőle, és tovább fogja bővíteni a film világát.

Kommentek

James Gunn felfedte, hogy miért hagyta ki a Jokert Az Öngyilkos Osztagból

Az Öngyilkos Osztag reboot/folytatásában pár szereplő visszatért a 2016-os filmből, de a Jared Leto által alakított Joker nem volt köztük. James Gunn most elárulta, hogy miért.

Kommentek

A DC végre felfedte, hogy King Shark miért olyan, mintha félig ember lenne

Az Öngyilkos Osztagban bemutatkozott a félig cápa, félig ember King Shark, azaz Nanaue, akiről a DC egy önálló képregénysorozatot is indított.

Kommentek

Minden, amit Az Öngyilkos Osztag hazai DVD/BD/UHD-megjelenéséről tudni érdemes!

Nyáron debütált a mozikban James Gunn első DC-s képregényfilmje, és hamarosan már a gyűjtők is beszerezhetik Az Öngyilkos Osztagot.

Kommentek

James Gunn elárulta, hogy eredetileg milyen befejezést szánt Az Öngyilkos Osztagnak, amit azért hagyott el, mert túl sötét lett volna

James Gunn nemrég egy interjújában arról mesélt, hogy eredetileg hogyan fejezte volna be Az Öngyilkos Osztagot. Eléggé elborult lett volna, annyi szent!

Kommentek

James Gunn elárulta, melyik volt Az Öngyilkos Osztag legnehezebb felvétele: Nem egy olyan, amire alapból gondolnál!

James Gunn állítása szerint Az Öngyilkos Osztag forgatásán Margot Robbie-val összehozta karrierje legnagyszerűbb akciójelenetét, de most elárulta, hogy nem ennek a felvétele volt a legmacerásabb.

Kommentek

VIDEÓ: A levágott ujjat szopogató John Cena még Az Önygilkos Osztag bakiparádéjában is lenyúlja a show-t

A Warner Bros. Home Entertainment YouTube-csatornájára került fel egy, a stáb legnagyobb bakijait összefoglaló videó, amiben akadnak azért finoman szólva is bizarr pillanatok.

Kommentek

James Gunn szívesen megcsinálná Az Öngyilkos Osztag folytatását, habár az már nem "Az Öngyilkos Osztag 2." lenne, az ugyanis szerinte már el is készült

James Gunn most egy időre visszatér a Marvel Moziverzumba, hogy leforgassa A galaxis őrzői folytatását, utána viszont valószínűleg visszatér a DC-hez. A rendező most elárulta, hogy nyitott lenne Az Öngyilkos Osztag folytatására.

Kommentek

VIDEÓ: Most ti is belenézhettek abba a hírhedt pillanatba, mikor John Cena egy ültő helyében megevett 36 empanadát Az Öngyilkos Osztag forgatásán

Peacemaker megformálója Az Öngyilkos Osztag forgatásának legnehezebb pillanatának nevezte azt, amikor több tucat péksüteményt kellett megennie. Erről most James Gunn osztott meg egy színfalak mögött készült videót, és a rendező a Peacemaker-sorozat első plakátját is nyilvánosságra hozta.

Kommentek

Ez a halottnak hitt karakter bizony élve maradt Az Öngyilkos Osztag végén - és nem, nem Weasel

James Gunn a #TSSWatchParty keretében több érdekességet is elárult a legfrisebb rendezésével kapcsolatban, köztük azt is, hogy az egyik látszólag halott karaktert igazából életben hagyta.

Kommentek

Cukiság kimaxolva! A "Pöttyöst" játszó David Dastmalchian talált és örökbe fogadott egy macskát Az Öngyilkos Osztag forgatásán, aminek most saját Polka-Dot jelmeze van

Az Öngyilkos Osztagban volt pár őrült fickó, még annál is őrültebb jelmezzel, közéjük tartozott a Pöttyös, avagy a Polk-Dot Man: az őt eljátszó színész egy aranyos, megmentett cicára applikálta jelmezének kicsinyített változatát, és képet is készített erről.

Kommentek

"Úgy nézel ki ebben, mintha összesz*rt volna egy rakás bohóc" - Íme, a filmben elhallgatott oka annak, hogy [SPOILER] a feláldozható csapatba került Az Öngyilkos Osztagban

Az Öngyilkos Osztagnak éppen azért az a neve, ami, mert senki sincs benne biztonságban a halálos küldetés miatt. Az egyik fontos szereplő is a feláldozhatók csapatába került, amelynek okára fény is derült.

Kommentek

Margot Robbie TÉNYLEG megcsinálta azt a trükköt a lábával Az Öngyilkos Osztagban

Margot Robbie a második Öngyilkos Osztag-filmben is eljátszotta Harley Quinnt, és nem kaszkadőr, hanem ő hajtotta végre a karakter egyik leglátványosabb mutatványát.

Kommentek

Sylvester Stallone egy magyar srác szellemes Cápa/Öngyilkos Osztag crossoverét osztotta meg Instagramon: Teljesen megérdemelten!

Egy magyar internetes művész montázst készített Az Öngyilkos Osztag egyik legszórakoztatóbb karakteréről és Spielberg klasszikusáról. Az eredmény lenyűgözte Sylvester Stallone-t is.

Kommentek

James Gunnt nem érdekli, hogy Az Öngyilkos Osztagot milyen formában mutatták be: Szerinte a filmek amúgy se a mozi, hanem a tévé miatt maradnak fenn

Az Öngyilkos Osztag a Warner összes idei bemutatójához hasonlóan a mozis premierrel egyszerre felkerült az HBO Maxre is. James Gunn elmondta, hogy ez miért nem zavarja őt különösebben, de persze reméli, hogy az emberek vissza fognak térni a mozikba.

Kommentek

Már nem Az Öngyilkos Osztag a DCEU legjobb kritikákat kapott filmje

James Gunn filmjét jól fogadták a kritikusok, és pár napig DCEU a legjobban értékelt darabja volt. Most viszont visszaelőzte a korábbi listavezető.

Kommentek

James Gunn így magyarázta Az Öngyilkos Osztag feliratok utáni jeleneteit, és hogy mit jelenetnek a DCEU számára

Az Öngyilkos Osztag forgatókönyvét jegyző rendező beszélt a film végén látható jelenetekről, és a DC-s sorozatáról is ejtett pár szót.

Kommentek

Az Öngyilkos Osztag-kisokos: Ezt jelenti(k) a feliratok utáni jelenet(ek) a filmben

James Gunn első DC-s filmjével meggyőzte a kritikusokat. De mi történik a stáblista alatt/után?

The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 6662

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.