U:MOVE laadpunt: verkrijgbaar in 2 varianten | Pure Energie (2024)

U:MOVE laadpunt: verkrijgbaar in 2 varianten | Pure Energie (1)

Aan de muur of als laadpaal

U:MOVE laadpunt: verkrijgbaar in 2 varianten

De U:MOVE vormt het fundament waar Blue Current op gebouwd is. Maar dat wil niet zeggen dat de U:MOVE stilstaat. Deze laadpaal wordt continu verbeterd en doorontwikkeld. De U:MOVE is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Je kunt kiezen of je de U:MOVE met een directe kabel of laadsocket wilt plaatsen.

De U:MOVE is ook verkrijgbaar met een directe kabel of een laadsocket is geschikt voor een laadvermogen van 3,7 tot 22 kW. Hoe je de U:MOVE moet installeren? Jij hoeft alleen koffie te zetten voor de installateur. Blue Current en de installateur zorgen er samen voor dat jij in rap tempo opgeladen en wel de weg op kan.

U:MOVE laadpunt: verkrijgbaar in 2 varianten | Pure Energie (2)

Robuust, gemakkelijk en betrouwbaar

U:MOVE laadpunt

De U:MOVE van Blue Current is een robuust, gemakkelijk en betrouwbaar laadpunt. Het product is vrijwel overal geschikt verkrijgbaar in 2 varianten en 2 kleuren: aan de muur of in de vorm van een laadpaal in de kleuren wit en antraciet. Blue Current en de installateur zorgen ervoor dat jij snel de weg op kan.

U:MOVE laadpunt: verkrijgbaar in 2 varianten | Pure Energie (3)

Download de Blue Current App

Handig in gebruik

Met de speciale Blue Current App wordt elektrisch laden nog makkelijker. Dankzij de app heb jij altijd en overal controle over je laadpunt. Zo kun je zien hoeveel je aan het laden bent, je kunt de laadpunt instellingen aanpassen en inzien hoeveel stroom je verbruikt. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Laadpaal samenstellen

Ontdek de voordelen van een laadpaal voor thuis

U:MOVE laadpunt: verkrijgbaar in 2 varianten | Pure Energie (4)

Voordelig thuis opladen

Je betaalt alleen de stroom die jij verbruikt.

U:MOVE laadpunt: verkrijgbaar in 2 varianten | Pure Energie (5)

100% Groen rijden

Met een laadpaal op groene stroom ga je 100% groen op pad.

U:MOVE laadpunt: verkrijgbaar in 2 varianten | Pure Energie (6)

Geen wachttijden

Je hoeft niet meer te wachten tot er ergens een publiek laadpaal vrij is.

U:MOVE laadpunt: verkrijgbaar in 2 varianten | Pure Energie (7)

Altijd een volle accu

Altijd met een volle accu onderweg dankzij jouw laadpaal thuis.

U:MOVE laadpunt: verkrijgbaar in 2 varianten | Pure Energie (8)

Stel zelf je laadpaal voor thuis samen

Laadpaal bestellen

Stel zelf je eigen laadpaal samen aan de hand van een aantal keuzes. De getoonde prijzen zijn inclusief installatie, eventuele paal, loadbalancing en eventuele aanpassing aan je meterkast.

Stel laadpaal samen

Veel gestelde vragen over laadpalen voor thuis

Wat zijn de voordelen van de slimme Blue Current laadpalen?

Met de slimme oplossingen van Blue Current benut jij je laadpaal voor thuis optimaal. Denk aan het instellen van een maximum vermogen over een groep laadpunten of het automatisch aanpassen van andere apparaten in huis waardoor je jouw elektrische auto sneller kunt opladen. Bovendien kun jij jouw slimme laadpaal op afstand bedienen en monitoren. Veel standaard laadpalen hebben deze functionaliteiten niet en kun je vaak niet beheren op afstand of bijsturen o.b.v. je daadwerkelijke stroomverbruik.


Is mijn meterkast geschikt voor een laadpaal?

Bij het installeren van een laadpaal heb je een extra aansluiting nodig in de meterkast, waardoor er vaak aanpassingen gedaan moeten worden. Bijvoorbeeld het toevoegen van een aparte aardlekschakelaar en groepsschakelaar. Blue Current bekijkt of jouw meterkast geschikt is voor een laadpaal en of deze eventueel naar wens verzwaard moet worden. Dit is nodig om de veiligheid te waarborgen. Dit kan Blue Current voor je regelen. Daarna bekijkt Blue Current ook of jouw slimme meter geschikt is voor de extra optie smart charging. Daarnaast moet er een stroomkabel en een datakabel naar het laadpunt worden gelegd, ook dit wordt door Blue Current verzorgd.


Krijg ik subsidie als ik een laadpaal voor thuis koop?

Op dit moment zijn er geen landelijke subsidies voor de aanschaf van een laadpaal voor thuis. Wel kan je subsidie krijgen voor de aanschaf van een elektrische auto, meer informatie hierover lees je op de website van de Rijksoverheid.


Meer informatie over subsidies

Sluit ik een overeenkomst met Blue Current of met Pure Energie?

Bij Pure Energie geloven wij in samen verduurzamen en daarom werken wij samen met Blue Current. Zodra je jouw laadpaal gekozen hebt, sturen wij jouw gegevens door naar Blue Current. Zij nemen vanaf dan het stokje over. De adviseurs van Blue Current nemen met jou je keuze door en stellen een persoonlijke offerte voor je op. Blue Current verzorgt ook de installatie van jouw laadpaal. De overeenkomst ga je aan met Blue Current en niet met Pure Energie.


Zijn de laadpalen van Blue Current geschikt voor mijn auto?

De laadpalen van Blue Current zijn geschikt voor alle type elektrische auto's en er zit vast een duurzame oplossing tussen die past bij jouw situatie. Alle laadpunten van Blue Current zijn geschikt voor een laadvermogen van 3,7 - 22 kW.


Werken de laadpalen van Blue Current op groene energie?

De laadpalen van Blue Current werken alleen op groene energie als jij ook een energiecontract hebt bij een groene energieleverancier. Elektrisch rijden is duurzaam, maar je doet het helemaal goed als je ook nog eens rijd op groene stroom. Met een laadpaal op groene stroom ga je namelijk 100% groen op pad. Een duurzaam energiecontract kun je eenvoudig afsluiten via onze website.


Kan ik mijn auto elektrisch opladen met stroom van mijn zonnepanelen?

Ja, dat kan! De energie uit jouw zonnepanelen wordt omgevormd naar wisselspanning zodat het teruggeleverd kan worden uit het net. Tegelijkertijd kan deze energie worden gebruikt om de auto op te laden. Als het energieverbruik inclusief opladen van de auto hoger is dan de hoeveelheid energie die wordt opgewekt, dan wordt er geen energie teruggeleverd.


Ontvang ik ook een laadpas bij mijn laadpaal?

Ja, je kunt ook een laadpas bij jouw laadpaal aanvragen. Deze laadpas kun je aanvragen zodra je een laadpaal thuis laat installeren en wordt geleverd door Blue Current via Last Mile Solutions.


Waarom moet ik een abonnement bij Blue Current afsluiten?

Voor de juiste werking van jouw laadpunt levert Blue Current een aantal diensten gedurende de hele levensduur van het apparaat. Blue Current verzorgt de transactieverwerking en de vergoeding van je stroomkosten. De extra optie Smart Charging vereist communicatie en rekenkracht op de server van Blue Current. Zo kunnen ze je een hogere laadsnelheid bieden. De specialisten van Blue Current staan altijd voor je klaar bij vragen of technische problemen. Er is voor gekozen om al deze diensten in een abonnementsvorm aan te bieden en niet in de aankoopprijs.


U:MOVE laadpunt: verkrijgbaar in 2 varianten | Pure Energie (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 5688

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.